Fotograaf Frank

Fotograaf gezocht ?

Fotograaf Frank

Voor al uw gelegenheden: fotoreportages, reclamefotografie, feesten, huwelijksfotografie, glamour shoot, communiefotograaf / lentefeest, portretfotografie, geboortefotografie / doop, …
ben ik de fotograaf voor uw moment.

Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Ik hou er van om mijn grenzen op te zoeken met als resultaat de mooiste foto’s van jullie  moment!! Enthousiast, professioneel maar vooral lekker gewoon; dat ben ik, Frank Van Durme.

Het is mijn missie mensen blij te maken met beelden van een technische en artistieke meerwaarde. Vanuit opleiding (constante bijscholing) en ervaring bouw ik aan een vakkennis die mij in staat stelt in te spelen op de vraag van mijn klanten.

Je kan bij mij terecht voor diverse fotoreportages (baby, communieshoot, huwelijksreportages, feestjes…), alsook zakelijke fotografie (bedrijven, publiciteit, evenementfotografie, …).
Bekijk mijn portfolio hier.

Heb je misschien nog vragen na het bekijken en lezen van mijn website? Ga dan naar het contactformulier . Stuur een mailtje en tot snel! Of beter, bel me nu 0473/53.24.56 Contacteer me vrijblijvend, dan werken wij samen je ideeën uit, tegen de scherpste prijs. Budgetvriendelijk.

Sinds 2014 lid van de Nationale vereniging van Beroepsfotografen.

Tentoonstellingen

– 2018: Zomers Naakt – Gallerij Pim De Ridder  

Media

– 2018: Zomers naakt

– 2019: Joe FM – Netwerk

Close Menu